Compania «OLMOSDON»

Compania «OLMOSDON» a fost creată în 1994 şi este una dintre cele mai mari companii de deservire auto în Republica Moldova.

Compania a adus împreună peste 200 de profesionişti cu înaltă calificare, cu experienţă vastă în domeniul auto, mulţi dintre care au fost instruiţi în centrele europene de formare ale partenerilor noştri.

Principiul de bază a companiei «OLMOSDON» — satisfacerea maximă a necesităţilor clienţilor.

 

În planurile noastre pentru apropiatul viitor:

 • menţinerea poziţiei de lider pe piaţa pieselor auto cu mărcile existente prin îmbunătăţirea continuu a calităţii serviciilor prestate şi satisfacerea la maxim a necesităţilor clienţilor;
 • extinderea pieţelor de desfacere ca urmare a unei ieşiri active în regiuni şi măririi numărului de sub-dealeri;
 • stabilirea contactelor şi ducerea negocierilor privind statutul de dealer al reprezentanţilor celor mai importante branduri internaţionale de piese auto şi accesorii.

 

Fiecare client venit la centrul auto este întâlnit la recepţie de un angajat cu experienţă care vă oferi răspunsuri la toate întrebările, precum şi uneori recomandându-vă ce se potriveşte mai mult automobilului Dvs. Deja după prima întâlnire, ar trebui să aveţi o părere despre compania noastră. Apoi aveţi să decideţi, merită să vă adresaţi serviciilor noastre sau o să recurgeţi la serviciile altor companii. Dar, de regulă decizia este luată în favoarea noastră.

 

Suntem bucuroşi să vă vedem de Luni până Sâmbătă, între orele 8.00-18.00

Îşi iubim lucrul şi ne respectăm toţi clienţii!

 

SERVICE CENTRE DE DESERVIRE ŞI REPARARE TRANSPORT AUTO

Cel mai mare centru din Republica Moldova de deservire a transportului de mărfuri, călători şi autoturisme este amplasat pe adresa: strada VARNIŢA 8, compania OLMOSDON.

Pe teritoriul centrului sunt amplasate service centru de reparaţie a camioanelor şi autoturismelor, spălătorie auto automată, serviciu de schimbare a uleiului pentru 10 posturi, atelier de strungărie, atelier de lăcătuşărie, magazine de piese originale, parcare împrejmuită pentru camioane şi autoturisme cu pază non-stop.

Service centru nostru dispune de o gamă completă de echipamente moderne necesare pentru activitatea de testare, diagnosticare, probare, reglare si reparaţie de orice complexitate, precum şi de un depozit de piese de schimb, care sunt optimizate pentru a satisface nevoile clienţilor noştri.

În timp ce profesioniştii de înaltă calificare se ocupă de reparaţia automobilului Dvs., puteţi petrece timpul în barul nostru la o ceaşcă de cafea.

 

FILIALE ŞI REPREZENTANŢE

Compania OLMOSDON SRL, pe lângă filialele proprii, a creat în republică o reţea de distribuitori de producţie care cuprinde aproximativ toate regiunile şi oraşele mari.

Câte o staţie de deservire auto avem în municipiul Bălţi (la nordul republicii) şi în Cahul (sudul republicii).

Printre clienţii noştri se numără peste 2000 de persoane juridice. Printre acestea: ministere, ambasade, bănci, companii de transport şi alte companii şi organizaţii.

 

PERSONAL ŞI ECHIPAMENT

Toţi angajaţii (mecanici, maiştrii, vânzătorii, managerii) sunt instruiţi în mod periodic. Electroniştii, electricienii, motoriştii, mecanicii de reparaţii parte mobilă, pneumaticii cu experienţă şi studii tehnice speciale sunt selectaţi prin concurs şi tender.

Dispunem de specialişti în domeniul reparaţiilor de remorci, semiremorci, refrigeratoare. Disponibilitatea echipamentelor şi instrumentelor necesare ne permite să executăm la timp şi calitativ reparaţii, diagnosticări şi deservirea tehnică a transportului auto.

 

 

Compania OLMOSDON SRL va fi bucuroasă să faceți parte din clientela organizației noastre!

 

 

 

 

Avantaje de cooperare cu compania "Olmosdon" SRL:

 

Cooperarea cu noi vă va permite să obțineți o mulțime de avantaje:

 

 • Posibilitatea de a lucra cu cei mai importanti producatori de piese auto din Europa;
 • satisfacție de 100% al cererii de consum cu piese originale si neoriginale de schimb;
 • un stoc permanent de piese de schimb la depozitul central din Chișinău (peste 60.000 de articole);
 • sprijin tehnic operativ si calificat pentru parteneri și clienții lor;
 • sistema de logistica bine organizata, al companiei Olmosdon SRL, vă permite livrarea rapida al pieselor de schimb din Europa în Republica Moldova și distibutia lor in toate sectoarele Municipiului Chisinau si regiunilor din Moldova;
 • Nivelul înalt de profesionalism al angajatilor companiei;
 • serviciu calificat de deservire a automobilelor . Cel mai performant utilaj pentru a diagnostica și reparatia vehiculelor.
 • serviciul "Service 24 ore" – ajutor operativ pentru automobilul dumneavoastra 24 de ore;
 • suport publicitar la nivel național;
 • primirea recomandărilor privind obtinerea unei prezentari profesionale ale brendului în segmentul de piata ales;
 • Conditii speciale privind prețurile și amînarea plăților. Orice formă de plată: cash și non-cash, documentația completă cu privire la afacere.
 • Atitudine specială – pentru fiecare client. Noi muncim pentru oameni și suntem întotdeauna dispusi să discutam propuneri reciproc avantajoase și sa răspundem la întrebările aparute.